Se solicită eliminarea pensiilor militare din categoria celor speciale

Alocarea unui buget de 2,5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de nişte neaveniţi prin care pensiile militare sunt speciale”.

5995 afișări
Imaginea articolului Se solicită eliminarea pensiilor militare din categoria celor speciale

Ciolacu cere scoaterea pensiilor militare din categoria celor speciale

„Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferinţelor românilor la capitolul încredere. Dar acest an ne-a demonstrat din plin cât de importantă este Armata, într-un moment în care nimeni nu mai credea că Europa mai poate cunoaşte ororile unui război nelegitim şi neprovocat.

Îi felicit pe militarii români pentru responsabilitatea, profesionalismul şi implicarea de care dau dovadă în fiecare zi în asigurarea securităţii cetăţenilor şi ţării noastre.Aşa cum Armata ne protejează pe noi toţi şi statul român trebuie să îşi facă datoria”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că alocarea unui buget de 2.5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, „dar este nevoie şi ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, aşa cum se întâmplă în toate celelalte ţări membre NATO”.

„De aceea, sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de nişte neaveniţi prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Şi sper ca toată lumea să îşi facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate. La mulţi ani Armatei Române”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
ziua armatei,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici