Şedinţă CSAT cu raportul lui Boc pe aplicarea sancţiunilor internaţionale şi restructurarea MAI

CSAT se va întruni în şedinţă, joi, la ora 14.00, la Cotroceni, pe ordinea de zi figurând un raport al premierului Boc privind măsurile luate pentru aplicarea regimurilor de sancţiuni internaţionale, precum şi restructurarea MAI şi rezultatele în prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

688 afișări
Imaginea articolului Şedinţă CSAT cu raportul lui Boc pe aplicarea sancţiunilor internaţionale şi restructurarea MAI

Şedinţă CSAT cu raportul lui Boc pe aplicarea sancţiunilor internaţionale şi restructurarea MAI (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului Preşedinţiei, Consiliului Suprem de Apărare a Ţării are pe ordinea de zi cinci teme.

Prima dintre acestea se referă la raportul premierului privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni internaţionale.

De asemenea, în şedinţa CSAT se va discuta despre planul privind participarea forţelor armate ale României la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2012.

Derularea procesului de restructurare a personalului din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor este o altă temă pe agenda Consiliului.

Totodată, vor fi luate în discuţie activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, precum şi programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici