Şeful DGIPI, Gelu Drăjneanu, a demisionat din funcţie

Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI (DGIPI), Gelu Drăjneanu, a demisionat de la conducerea instituţiei, a comunicat pentru MEDIAFAX, Biroul de presă al direcţiei.

669 afișări
Imaginea articolului Şeful DGIPI, Gelu Drăjneanu, a demisionat din funcţie

Şeful DGIPI, Gelu Drăjneanu, a demisionat din funcţie (Imagine: Marius Vasiliă/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, demisia lui Drăjnenau a fost prezentată, joi, la prima oră, şi a fost semnată de către ministrul Dan Nica.

Gelu Drăjneanu a fost numit la conducerea DGIPI în 25 martie, după ce Cornel Şerban a demisionat din această funcţie în urma anchetării sale de către procurorii anticorupţie în scandalul Popoviciu.

Atribuţiile funcţiei de Director General al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă sunt îndeplinite, începînd cu data de astăzi, de comisar şef Păun Iordache, director general adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele de revocare din funcţie a lui Dan Nica şi numirea ca interimar în funcţiile de ministru al Internelor şi vicepremier pentru ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici