Senatul validează numirea procurorului Luminiţa Palade ca membru CSM

Senatorii au validat, marţi, numirea Luminiţei Palade, procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din partea procurorilor de la parchetele de pe lângă curţile de apel.

159 afișări
Imaginea articolului Senatul validează numirea procurorului Luminiţa Palade ca membru CSM

Senatul validează numirea procurorului Luminiţa Palade ca membru CSM (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Luminiţa Palade a fost validată, în şedinţa de marţi a plenului Senatului, cu 112 voturi "pentru" şi 16 voturi "împotrivă".

Votul a fost secret, cu bile.

La alegerile de la jumătatea lunii mai pentru ocuparea locului de membru al CSM vacant după demisia lui George Bălan, Luminiţia Palade a obţinut 137 de voturi, iar celălalt candidat 83.

"Comitetul Electoral Permanent a centralizat rezultatul alegerilor desfăşurate în data de 15 mai pentru ocuparea locului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii de către reprezentantul parchetelor de pe lângă curţile de apel. Rezultatele numărării voturilor sunt: procuror Luminiţia Palade - procuror general Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti - 137 voturi, procuror Camelia Petrescu - procuror general Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov - 83 voturi", se arăta într-un comunicat al CSM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici