Sibiu: Trafic blocat pe DN 7 după ce un TIR s-a răsturnat. Două persoane fiind încarcerate

Traficul rutier pe DN 7, între localităţile Tălmaciu şi Boiţa din judeţul Sibiu, este complet blocat, luni dimineaţă, după ce un TIR s-a răsturnat, două persoane fiind încarcerate.

229 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Trafic blocat pe DN 7 după ce un TIR s-a răsturnat. Două persoane fiind încarcerate

Sibiu: Trafic blocat pe DN 7 după ce un TIR s-a răsturnat. Două persoane fiind încarcerate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Anca Bloanca, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că un TIR s-a răsturnat între localităţile Tălmaciu şi Boiţa.

"Din informaţiile pe care le avem în acest moment se pare că TIR-ul era încărcat cu textile. Şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a răsturnat. Atât şoferul cât şi şoferul de rezervă sunt încarceraţi", a declarat Anca Bloanca.

Potrivit acesteia, mai multe echipaje de Poliţie, dar şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni pentru scoaterea victimelor.

Anca Bloanca a precizat că deocamdată nu se cunoaşte gravitatea rănilor celor doi bărbaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici