Sibiu: Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate şoselele, dar nu sunt blocaje

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a anunţat, miercuri, că traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate cele trei tronsoane de drum naţional care tranzitează judeţul Sibiu, dar pe durata nopţii şi la primele ore ale dimineţii nu s-au înregistrat blocaje.

22 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate şoselele, dar nu sunt blocaje

Sibiu: Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate şoselele, dar nu sunt blocaje (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu, miercuri, la ora 07.00, traficul se desfăşura în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale din judeţul Sibiu, fără însă a fi înregistrate evenimente rutiere sau blocaje.

"Până la această oră (n.r. ora 07.00) în întreg judeţul Sibiu traficul se desfăşoară în condiţii normale, nefiind înregistrate ambuteiaje sau blocaje. Atât pe tronsoanele de drum naţional, cât şi pe principalele artere din municipiul Sibiu căderile de zăpadă înregistrate în cursul zilei de marţi nu afectează traficul, carosabilul fiind curăţat cu materiale antiderapante", se arată în comunicatul de presă al IPJ Sibiu.

Secţia Drumuri Naţionale Sibiu a acţionat pe durata nopţii de marţi spre miercuri cu 15 utilaje de deszăpezire pe tronsoanele de drum naţional aflate în administrare şi a împrăştiat peste 70 de tone de material antiderapant.

Singurul drum cu zăpadă frământată de 1-3 centimetri este DN 7C, până la Bâlea Cascadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici