Situaţie de necrezut în Sălaj. Registre de consultaţii medicale ale locuitorilor dintr-o comună, aruncate din greşeală | FOTO

Primăria Cristolţ, judeţul Sălaj, va inventaria şi va recupera o serie de documente aruncate din greşeală lângă un podeţ din localitate, printre acestea figurând registre de consultaţii medicale şi reţete ale unor locuitori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

439 afișări
Imaginea articolului Situaţie de necrezut în Sălaj. Registre de consultaţii medicale ale locuitorilor dintr-o comună, aruncate din greşeală | FOTO

Sălaj: Registre de consultaţii medicale ale locuitorilor dintr-o comună, aruncate din greşeală | FOTO

Viceprimarul comunei Cristolţ, Teodor Ioan Pop, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că documentele provin de dinainte de 1989 şi erau depozitate într-un dulap din fosta şcoală, de care nu răspundea nimeni.

„Şcoala veche din Cristolţ este în reconstrucţie, iar cei care se ocupau de lucrări au aruncat, din greşeală, un dulap cu documente vechi, de dinainte de 1989. Dulapul era într-o magazie a şcolii şi nu era în inventarul nimănui. Documentele le inventariem şi le recuperăm, o să vedem ce e cu ele”, a spus Pop.

Intervenţia Primăriei Cristolţ are loc după ce pe Facebook au apărut poze cu documentele aruncate lângă podeţul dinspre Valea Vacilor din comună, printre care registre de consultaţii cu datele personale ale cetăţenilor din comună, registru de evidenţă a naşterilor, reţete medicale şi altele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici