Soldat român aflat în misiune în Afganistan, rănit în urma unei explozii

Caporalul Dragoş Vasile Dobra, aflat în misiune de patrulare pe autostrada A1, în provincia Zabul, din Afganistan, a fost rănit, duminică după-amiază, în jurul orei 15.30 (ora României), în urma exploziei unui dispozitiv improvizat.

818 afișări
Imaginea articolului Soldat român aflat în misiune în Afganistan, rănit în urma unei explozii

Soldat român aflat în misiune în Afganistan, rănit în urma unei explozii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Biroului de Presă al MApN, militarul executa misiunea împreună cu alţi camarazi din Batalionul 2 Manevră şi a fost singurul rănit în urma incidentului.

După acordarea primului ajutor la faţa locului, acesta a fost transportat imediat cu un elicopter de evacuare medicală la spitalul din baza Lagman.

Din primele investigaţii medicii au transmis că este stabil hemodinamic.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte cu atenţie evoluţia stării de sănătate a militarului, se mai arată în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici