Sorin Ilieşiu câştigă la prima instanţă procesul de incompatibilitate intentat ANI

Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia senatorului Sorin Ilieşiu faţă de raportul Agenţiei de Integritate (ANI) prin aceasta a fost declarat incompatibil, însă decizia instanţei nu este definitivă.

266 afișări
Imaginea articolului Sorin Ilieşiu câştigă la prima instanţă procesul de incompatibilitate intentat ANI

Sorin Ilieşiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Admite acţiunea. Anulează raportul de evaluare nr.10423/G/11/12.03.2014 emis de către pârâtă. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 1.500 lei onorariu de avocat, cenzurat conf. art. 451 alin.2 C.pr.civ. Cu recurs în 15 zile de la comunicare", se arată în hotărârea luată luni de Curtea de Apel Bucureşti.

ANI poate contesta soluţia la instanţa supremă.

Potrivit ANI, Sorin Ilieşiu a fost în incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 - 11 februarie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de senator şi calitatea de administrator la SC Video Dialog SRL.

Ilieşiu a fost ales senator pe listele PNL, iar în prezent este vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici