Şova: CNADNR nu are un sistem real de verificare a materialului antiderapant împrăştiat pe şosea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) nu dispune de un sistem real de verificare a cantităţilor de material antiderapant împrăştiate pe şosea de către firmele de deszăpezire, actualele proceduri de control fiind deficitare, a afirmat ministrul pentru Infrastructură, Dan Şova.

627 afișări
Imaginea articolului Şova: CNADNR nu are un sistem real de verificare a materialului antiderapant împrăştiat pe şosea

Şova: CNADNR nu are un sistem real de verificare a materialului antiderapant împrăştiat pe şosea (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"În discuţiile cu conducerea CNADNR, am constatat că nu există, din păcate, un sistem real de verificare a cantităţilor reale împrăştiate de material antiderapant pe şosea. Mi s-a spus că singura verificare în acest moment este contabilă, adică intrări-ieşiri. Nu cred că este o verificare suficientă, trebuie găsită o soluţie de verificare în timp real a faptului că utilajul se află pe şosea şi chiar împrăştie cantitatea de material antiderapant raportată", a spus Şova, în subordinea căruia funcţionează CNADNR.

Noul sistem de verificare ar urma să fie aplicat începând cu perioada de iarnă 2013-2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici