Spoială de campanie la Ploieşti: Treptele de marmură de la casa de cultură, vopsite la repezeală, în aşteptarea unui oficial de la Bucureşti - FOTO

Treptele de marmură din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde este aşteptat să-şi lanseze cartea preşedintele Klaus Iohannis, au fost vopsite. Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură.

1147 afișări
Imaginea articolului Spoială de campanie la Ploieşti: Treptele de marmură de la casa de cultură, vopsite la repezeală, în aşteptarea unui oficial de la Bucureşti - FOTO

Ploieşti: Treptele de marmură din faţa Casei de Cultură, vopsite în aşteptarea lui Iohannis

Angajaţii Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti, societate aflată în subordinea Primăriei, au vopsit, marţi, treptele de marmură din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, locul unde preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat să-şi lanseze cartea.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare”.

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis - n.r.) s-a anunţat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic aşa, şi vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparaţie generală”, a declarat Sorin Tudor.

Pozele cu treptele vopsite au ajuns pe Facebook.

„Astăzi (marţi n.r), vine Iohannis la Ploieşti să-şi lanseze o carticică despre Europa. Reprezentanţii SGU au făcut curat în zonă şi au vopsit marmura... cu vopsea!!! Cât de prost să fii să faci aşa ceva?”, este mesajul postat de o ploieşteancă.

Imediat, internauţii au reacţionat: „Mă miram eu de ce aşa agitaţie zilele trecute, plantat de floricele în rondul din faţa Petrom, făcut freza la copacul din faţa Petrom, etc, circari ca de obicei”.

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat marţi după-amiază la Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici