Sporuri „flagrant de discutabile” la Poliţia Locală Sector 1. Clotilde Armand: „Beneficiarii trebuie să dea banii înapoi”

  • Clotilde Armand anunţă că fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut, în starea de urgenţă, sute de ore suplimentare.
  • Primarul Sectorului 1 spune că pe listă sunt 300 de beneficiari şi aproximativ 2 milioane de lei cheltuite.
  • Beneficiarii trebuie să dea banii înapoi.
15618 afișări
Imaginea articolului Sporuri „flagrant de discutabile” la Poliţia Locală Sector 1. Clotilde Armand: „Beneficiarii trebuie să dea banii înapoi”

Clotilde Armand anunţă că fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut, în starea de urgenţă, sute de ore suplimentare: „Sunt 300 de beneficiari şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”. Beneficiarii trebuie să dea banii ÎNAPOI.

Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut în perioada stării de urgenţă sute de ore suplimentare inutil. Astfel, şefii Poliţie Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Aceşti poliţişti aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, anunţă Clotilde Armand.

Primarul adaugă că a decis, împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1, să impute sumele acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie - septembrie 2020.

Un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente şi încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector şi le distribuiau unor pesedişti sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală). De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliţiei locale. Vor zbura din funcţie toţi cei care n-au înţeles că nu merge cu poliţia politică, cu toleranţa faţă de mafia imobiliară sau orice ilegalitate”, susţine Clotilde Armand.

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 1 a prezentat o parte din investiţiile realizate de fosta conducere a Administraţiei Domeniului Public. Este vorba de o serie de elemente docarative pentru spaţiile verzi în valoare de aproximativ 107.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici