Staţia de metrou Piaţa Unirii, ÎNCHISĂ pentru câteva zeci de minute după ce a fost găsit un colet suspect

O cutie de carton suspectă a fost găsită la staţia de metrou Piaţa Unirii, iar la faţa locului a fost chemată o echipă de pirotehnişti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei. După aproximativ 20 de minute, circulaţia trenurilor a fost reluată pe ambele sensuri, deoarece cutia de carton suspectă era goală.

5246 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Piaţa Unirii, ÎNCHISĂ pentru câteva zeci de minute după ce a fost găsit un colet suspect

Staţia de metrou în Piaţa Unirii, ÎNCHISĂ după ce a fost găsit un colet suspect

Conform surselor citate, o persoană a observat cutia de carton lângă un coş de gunoi şi a sunat la 112.

Zona respectivă a fost izolată, iar la faţa locului a fost chemată o echipă de pirotehnişti. 

Circulaţia metroului a fost oprită pe tronsonul Unirii 1 timp pentru 20 de minute, potrivit lui Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Timp de mai multe minute, călătorii au putut auzi la staţia de amplificare următorul mesaj: "Stimaţi călători, începând cu ora 17.47, circulaţia trenurilor de metrou pe întreaga reţea se desfăşoară normal. Vă mulţumim pentru înţelegere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici