Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

304 afișări

Execuţia bugetului general consolidat, pe baza datelor operative de execuţie, pe anul 2018 s-a încheiat cu un deficit de 27,3 miliarde de lei, respectiv 2,88% din PIB, sub ţinta anuală stabilită de 2,97% din PIB, potrivit datelor anunţate azi de Ministerul Finanţelor Publice.

Instanţa supremă a amânat azi zeci de dosare, printre care şi cele ale lui Călin Popescu Tăriceanu, Toni Greblă, dar şi contestaţia în anulare depusă de Elena Udrea. Joi, magistraţii vor decide dacă dosarele intrate în 2018 pe rolul completurilor de cinci, în care nu au fost administrate probe, rămân la completurile trase la sorţi în decembrie 2018 sau sunt repartizate completurilor formate în ianuarie 2019.

O fetiţă de 11 ani din Sinaia a ajuns în stare gravă la spitalul din Braşov, după ce a fost tratată câteva zile la Sinaia pentru o infecţie puternică. Aici, fetiţa a eliminat un tifon, cel mai probabil uitat în corpul ei în urmă cu un an, când a fost operată de apendicită.

Se circulă în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. 12 judeţe sunt în continuare sub atenţionare cod galben de ceaţă.

Aproape 70% dintre britanici cred despre concetăţenii lor că au devenit "mai agresivi în ceea ce priveşte politica şi societatea" după referendumul pe tema Brexit din 2016, potrivit Barometrului Edelman Trust, informează cotidianul The Guardian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici