Stroe cere Poliţiei "niciun fel de milă" faţă de şoferii care forţează intrarea pe drumurile blocate

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a cerut Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului General al Poliţiei "niciun fel de milă" faţă de şoferii care nu respectă indicaţiile în trafic, arătând că în ultimele ore au fost sesizate numeroase cazuri în care aceştia au forţat accesul pe drumurile blocate.

872 afișări
Imaginea articolului Stroe cere Poliţiei "niciun fel de milă" faţă de şoferii care forţează intrarea pe drumurile blocate

Stroe cere Poliţiei "niciun fel de milă" faţă de şoferii care forţează intrarea pe drumurile blocate (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Ministrul a arătat că în ultimele ore au fost aplicate un total de 1.329 sancţiuni pentru şoferii care nu au respectat indicaţiile poliţiei şi au forţat intrarea pe drumurile blocate de autorităţi.

"Cele 1.329 de sancţiuni date de către Poliţia Rutieră demonstrează în continuare indisciplina conducătorilor auto: continuă să forţeze să treacă, nu respectă cele stabilite de poliţie. Cer Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului General al Poliţiei niciun fel de milă", a spus Stroe, la Comandamentul de iarnă convocat la Guvern.

El a remarcat însă că, din totalul sancţiunilor aplicate, una singură a fost pentru lipsa anvelopelor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici