SUA: Părinţii unui adolescent care a împuşcat mortal patru elevi, condamnaţi la închisoare

Părinţii unui adolescent din Michigan care a împuşcat mortal patru elevi, în 2021, au fost condamnaţi fiecare la 10 până la 15 ani de închisoare, scrie BBC.

652 afișări
Imaginea articolului SUA: Părinţii unui adolescent care a împuşcat mortal patru elevi, condamnaţi la închisoare

James şi Jennifer Crumbley, primii părinţi ai unui atacator dintr-o şcoală din SUA care au fost condamnaţi, au apărut împreună pentru prima dată în ultimele luni la audierea de marţi pentru pronunţarea sentinţei.

Amândoi şi-au exprimat regretul pentru atacul fiului lor, în timp ce avocaţii lor au făcut presiuni pentru a minimiza pedeapsa cu închisoarea.

În procese separate, juraţii i-au găsit vinovaţi de omor involuntar pe fiecare dintre părinţii lui Ethan Crumbley la începutul acestui an.

Judecătoarea Cheryl Matthews a declarat că pedeapsa extinsă de la 10 la 15 ani a fost „pentru a acţiona ca un factor de descurajare”.

Soţii Crumbley sunt eligibili pentru eliberare condiţionată după ce vor ispăşi 10 ani de închisoare.

Procurorii au susţinut că cei doi au ignorat semnele clare că sănătatea mintală a fiului lor se deteriorase şi au precizat că părinţii i-au cumpărat lui Ethan Crumbley arma pe care a folosit-o în atacul din 2021.

Fiul lor avea 15 ani când a ucis patru elevi cu un pistol semiautomat într-un liceu. Alte şapte persoane au fost rănite în urma împuşcăturilor. În prezent, el este condamnat la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici