Suceava: O persoană a fost găsită carbonizată, după un incendiu care a cuprins două case

Cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD intervin, luni seara, la un incendiu care a izbucnit în Rădăuţi, judeţul Suceava, două locuinţe şi anexele fiind afectate. Într-o casă a fost găsită o persoană carbonizată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

168 afișări
Imaginea articolului Suceava: O persoană a fost găsită carbonizată, după un incendiu care a cuprins două case

Suceava: O persoană a fost găsită carbonizată, după un incendiu care a cuprins două case

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava spun că un incendiu puternic a izbucnit în oraşul Rădăuţi, la o gospodărie şi s-a extins rapid la cea de-a doua locuinţă, la faţa locului intervenind cinci autospeciale de apă şi stingere. Pompierii au găsit în unul dintre imobilele afectate de foc şi trupul carbonizat al unui bătrân de 90 de ani.
“În incendiu ard două locuinţe şi anexe gospodăreşti. Din nefericire în interiorul uneia dintre ele a fost găsită o victimă carbonizată. La faţa locului intervin militarii detaşamentului de pompieri Rădăuţi cu cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

După ce vor stinge focul, pompierii vor stabili cum a izbucnit incendiul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici