Suceava: Şofer rănit după ce a lovit cu maşina o clădire, ricoşând pe calea ferată, unde venea un tren

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a intrat într-o clădire din Vatra Dornei, iar el a fost proiectat în afara autoturismului, pe calea ferată, unde a ricoşat apoi şi maşina, mecanicul unui tren care circula prin zonă reuşind să frâneze la timp.

87 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05.00, când un bărbat în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism dinspre Bistriţa spre Vatra Dornei, a pierdut controlul volanului într-o curbă de pe Calea Transilvaniei din Vatra Dornei. Maşina a lovit clădirea unui atelier de tâmplărie de pe marginea drumului, de unde a ricoşat pe calea ferată din apropiere.

În urma impactului, şoferul a fost proiectat la aproximativ doi metri în afara maşinii, tot pe calea ferată.

Conform sursei citate, mecanicul trenului regio Vatra Dornei-Bistriţa care trecea prin zonă a observat maşina de pe şine şi a reuşit să oprească pentru a evita coliziunea, sunând apoi la 112.

Şoferul a fost preluat de o ambulanţă în stare de inconştienţă şi cu politraumatisme, fiind transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Pompierii militari de la detaşamentul din Vatra Dornei au intervenit şi au îndepărtat autoturismul de pe calea ferată, traficul feroviar fiind reluat după aproximativ 40 de minute de la producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici