Suceava: Tânăr prins circulând cu 122 km/h în oraş, unde restricţia era de 30 km/h

Un tânăr de 23 de ani, din oraşul sucevean Vicovu de Sus, a fost prins circulând cu 122 km/h pe Calea Cernăuţi, din localitate, într-o zonă în care restricţia de viteză era de 30 de km/h.

266 afișări
Imaginea articolului Suceava: Tânăr prins circulând cu 122 km/h în oraş, unde restricţia era de 30 km/h

Suceava: Tânăr prins circulând cu 122 km/h în oraş, unde restricţia era de 30 km/h (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în acest weekend poliţiştii suceveni au ridicat, în vederea suspendării, 22 de permise de conducere, pentru abateri la regimul rutier, în special pentru depăşirea regimului legal de viteză, pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi pentru consum de alcool. Totodată, pentru defecţiuni tehnice şi alte nereguli au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.

Între cazurile deosebite, IPJ Suceava l-a remarcat pe cel al unui tânăr de 23 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi din localitate, cu viteza de 122 km/h, în zonă cu limitare de 30 km/h.

Un alt tânăr de 24 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, în comuna Straja, cu viteza de 103 km/h în localitate şi tot în comuna Straja un bărbat de 27 ani a fost depistat în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 101 km/h în localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici