Suceava: Un adolescent a murit după ce a băut vişinată. Poliţia face anchetă pentru moarte suspectă

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit, luni, la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost adus în comă alcoolică de gradul IV, poliţiştii declanşând în acest caz o anchetă pentru moarte suspectă.

249 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un adolescent a murit după ce a băut vişinată. Poliţia face anchetă pentru moarte suspectă

Suceava: Un adolescent a murit după ce a băut vişinată. Poliţia face anchetă pentru moarte suspectă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un tânăr de 17 ani, din comuna suceveană Stroieşti, a băut, duminică seară, circa 700 de mililitri de vişinată împreună cu un sătean, la locuinţa celui din urmă, după care a plecat la stâna unde lucra ca îngrijitor ovine şi a dormit.

Luni dimineaţă, un alt îngrijitor de la aceeaşi stână a observat că tânărul nu se poate trezi şi a solicitat intervenţia unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Suceava.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava, unde medicii au încercat să îl resusciteze, adolescentul murind însă.

Adolescentul a fost diagnosticat cu comă alcoolică de gradul IV, intoxicaţie acută, stop cardio-respirator şi edem pulmonar acut.

Poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă în acest caz, iar după ce medicii legişti vor stabili cu exactitate cauza decesului, se va dispune procedural, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici