Suceava: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut, fiind acuzat că a ucis un copil de 12 ani

Un tânăr în vârstă de 18 ani din satul Capu Codrului din comuna suceveană Păltinoasa a fost reţinut marţi seara şi este cercetat pentru omor, după ce a ucis un copil de 12 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3433 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut, fiind acuzat că a ucis un copil de 12 ani

Suceava: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut, fiind acuzat că a ucis un copil de 12 ani

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un tânăr de 18 ani a fost reţinut în cazul uciderii unui copil de 12 ani din Capu Codrului.

Copilul, care a fost dat dispărut de duminică, a fost găsit luni, mort, pe un deal din afara satului, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 18 ani este principalul suspect.

Tânărul de 18 ani, împreună cu fratele său şi cu cel de 12 ani au mers, duminică, în zona respectivă cu o căruţă, iar cel de 18 ani şi copilul de 12 ani au rămas acolo, în timp ce fratele agresorului a plecat cu căruţa spre casă.

Potrivit anchetei, tânărul de 18 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a lovit cu o piatră în cap şi l-a strangulat pe copilul de 12 ani, aparent fără o motivaţie, ci doar că în urmă cu mai mult timp, acesta
ar fi lovit-o pe sora acestuia tot cu o piatră.

Copilul a fost lăsat în agonie în zona respectivă, iar luni a fost găsit mort.

Tânărul suspect a fost reţinut, iar miercuri urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici