Suceava: Un tânăr de 26 de ani s-a înecat în râul Siret, unde a mers la scăldat

Un tânăr de 26 de ani, din oraşul sucevean Dolhasca, s-a înecat, luni, în râul Siret, unde a mers la scăldat împreună cu doi prieteni, cadavrul tânărului fiind recuperat de un echipaj al pompierilor Detaşamentului Fălticeni.

303 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un tânăr de 26 de ani s-a înecat în râul Siret, unde a mers la scăldat

Suceava: Un tânăr de 26 de ani s-a înecat în râul Siret, unde a mers la scăldat (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că, potrivit primelor date, un tânăr în vârstă de 26 de ani a mers împreună cu doi prieteni la scăldat în râul Siret.

Tânărul, care susţinea că ştie să înoate, a înotat spre mijlocul cursului de apă în timp ce ceilalţi doi tineri, care nu sunt buni înotători, au rămas mai aproape de mal.

După o perioadă, cei doi au constatat că prietenul lor nu mai iese la suprafaţă şi au anunţat autorităţile.

Un echipaj cu barcă al pompierilor din Fălticeni l-a căutat pe tânăr, iar cadavrul acestuia a fost recuperat după aproximativ o oră şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici