Sute de blocuri din zona Pantelimon, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii

Locuitorii din aproximativ 220 de blocuri din zona Pantelimon, Sectorul 2, din Bucureşti, nu vor avea apă caldă şi căldură, luni, furnizarea de energie termică fiind sistată din cauza unei avarii.

555 afișări
Imaginea articolului Sute de blocuri din zona Pantelimon, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii

Sute de blocuri din zona Pantelimon, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Avaria a apărut în reţeaua primară de distribuţie a energiei termice în zona Pantelimon, motiv pentru care RADET Bucureşti a trebuit să oprească temporar furnizarea de energie termică pentru încălzire şi de apă caldă de consum către zonele afectate, în vederea remedierii, informează, luni, instituţia.

Această întrerupere afectează perimetrul descris de zonele Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon - Pantelimon Nou, între Bulevardul Chişinău şi Şoseaua Mihai Bravu, cuprinzând un număr de aproximativ 220 de blocuri.

Termenul limită estimat pentru remediere este ora 24.00, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici