Tâlhărie între copii: un băiat a ameninţat şi tâlhărit cinci fete / Ce vârstă are atacatorul

  • Cinci adolescente în vârstă de 14 ani au fost ameninţate şi jefuite de un băiat de 13 ani.
  • Incidentul s-a produs ziua în amiaza mare în oraşul Brăila
  • Tâlharul a fost prins de poliţişti.
2809 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie între copii: un băiat a ameninţat şi tâlhărit cinci fete / Ce vârstă are atacatorul

Cinci adolescente din oraşul Brăila au fost tâlhărite pe o stradă din oraşul Brăila. Incidentul s-a produs miercuri, iar autorul tâlhăriei, un băiat de 13 ani, a reuşit să fure suma de 91 de lei. Incidentul a fost anunţat la Poliţie, poliţiştii reuşind să-l prindă pe agresor la puţin timp după reclamaţie.

„La data de 27.05, în jurul orei 17:16, poliţiştii împreună cu jandarmii au reuşit să-l depisteze, pe raza municipiului, pe un minor, în vârstă de 13 ani, din Brăila, bănuit că, în urmă cu puţin timp, ar fi deposedat, prin ameninţare, 5 minore, în vârstă de 14 ani, din Brăila, de suma totală de 91 de lei. Acesta a fost condus la sediu pentru  cercetări”, a anunţat IPJ Brăila, la solicitarea MEDIAFAX.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici