Tâlhărie la o sală de jocuri din apropierea unui complex studenţesc din Timişoara. Suma furată de la angajata sălii | VIDEO

Angajata unei săli de jocuri electronice din apropierea Complexului Studenţesc Timişoara a fost tâlhărită luni de un client. Acesta i-a cerut femeii să îi schimbe banii şi, după ce a împins-o, a fugit cu toată suma pe care femeia o avea în borsetă.

229 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie la o sală de jocuri din apropierea unui complex studenţesc din Timişoara. Suma furată de la angajata sălii  | VIDEO

Tâlhărie la o sală de jocuri din apropierea unui complex studenţesc din Timişoara. Cum a acţionat hoţul

Potrivit unor surse apropiate anchetei, autorul tâlhăriei a reuşit să fugă, el fiind căutat de poliţişti.

Clientul a intrat luni într-o sală de jocuri electronice, de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, din apropierea Complexului Studenţesc Timişoara, judeţul Timiş şi a furat toţi banii pe care angajata îi avea în borsetă.

„Nu se ştie prejudiciul în acest moment. A fost sustrasă o sumă de bani. Fata nu este lovită. S-au sustras prin violenţă, în sensul că a împins-o ca să-i sustragă banii din borsetă. A jucat acolo, i-a cerut fetei să-i schimbe bani”, au spus sursele citate.

Suma furată de la angajata sălii de jocuri din apropierea Complexul Studenţesc Timişoara

Bărbatul care a tâlhărit o sală de jocuri electronice din apropierea Complexului Studenţesc Timişoara a reuşit să fure din borseta angajatei 5.500 de lei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, angajata sălii de jocuri electronice din apropierea Complexului Studenţesc Timişoara avea în borsetă 5.500 de lei, bani pe care atacatorul a reuşit să-i fure.

Acesta este căutat la această oră în tot oraşul.

Clientul a intrat luni într-o sală de jocuri electronice, de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, din apropierea Complexului Studenţesc Timişoara, judeţul Timiş şi a furat toţi banii pe care angajata îi avea în borsetă.

„Nu se ştie prejudiciul în acest moment. A fost sustrasă o sumă de bani. Fata nu este lovită. S-au sustras prin violenţă, în sensul că a împins-o ca să-i sustragă banii din borsetă. A jucat acolo, i-a cerut fetei să-i schimbe bani”, declarau pentru MEDIAFAX sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici