Tamara Buciuceanu, internată tot la Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Starea de sănătate a actriţei

Tamara Buciuceanu Botez va mai rămâne în continuare internată în Spitalul Elias din Capitală, urmând ca medicii să decidă luni dacă o mută de pe Secţia de Terapie Intensivă în salon, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

857 afișări
Imaginea articolului Tamara Buciuceanu, internată tot la Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Starea de sănătate a actriţei

Medici, despre Tamara Buciuceanu: Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în ATI

“Va mai rămâne internată câteva zile la noi, în acest moment e bine, se alimentează, vorbeşte, dar a înţeles ca trebuie să mai rămână cu noi câteva zile. Am chemat echipa de cardiologi, o să o revadă la prânz după ce mai ies nişte analize şi o sa ne spună dacă o mută sau nu (în salon - n.r). Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în Terapie Intensivă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, joi, la Spitalul Elias din Bucureşti, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au acutizat.

Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune şi film. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, supranumită "Doamna comediei româneşti", Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din "Cuibul de viespi", în regia lui Horea Popescu, Chiriţa din "Chiriţa în provincie", în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din "Liceenii", în regia lui Nicolae Corjos.

În anul 2011, în semn de preţuire a impresionantei activităţi artistice, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

UPDATE: Tamara Buciuceanu Botez a murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici