Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord

Un turist de 17 ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, luni după-amiază, după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din staţiunea Eforie Nord, pentru că a vrut să se suie în maşinuţe electrice mergând în picioarele goale în perimetrul de funcţionare al acestora. Adolescentul a murit la scurt timp după ce a fost dus la spital.

983 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord

Tânăr de 17 ani, la spital după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din Eforie Nord (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul de 17 ani a mers în parcul de distracţii din Eforie Nord, vrând să se dea în maşinuţe electrice.

Acesta era în picioarele goale, iar când a intrat în perimetul delimitat unde circulă maşinuţele s-a electrocutat, fiind trântit la pământ.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul a fost resuscitat la faţa locului, după care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a murit la scurt timp după ce a fost dus în unitatea sanitară.

Băiatul de 17 ani, din Bucureşti, sosit în vacanţă cu familia la Eforie Nord, a mers, luni după-amiază, în parcul de distracţii aflat în zona Belona din staţiune, vrând să se dea în maşinuţe electrice. El plecase direct de pe plajă, ud şi în picioarele goale, iar când a intrat în perimetul delimitat unde circulă maşinuţele s-a electrocutat, fiind trântit la pământ.

Un martor a sărit în ajutorul lui şi a sunat la 112, iar în zonă a sosit un echipaj de la Ambulanţa Constanţa care i-a acordat primul ajutor şi l-a resuscitat, fiind transportat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare gravă.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă, cazul intrând şi în atenţia inspectorilor de muncă din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici