Tânăr din Buzău, reţinut pentru că incendia anexe ca să-i facă pe plac bărbatului pe care-l iubeşte

Doi bărbaţi de 19 şi 40 de ani din Buzău au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de distrugere prin incendiere. Tânărul este bănuit că dădea foc anexelor gospodăreşti la cererea bărbatului de care era îndrăgostit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Buzău, reţinut pentru că incendia anexe ca să-i facă pe plac bărbatului pe care-l iubeşte

Tânăr din Buzău reţinut pentru că incendia anexe ca să-i facă pe plac bărbatului pe care-l iubeşte

Potrivit Poliţiei Buzău, poliţiştii din Râmnicelu au reuşit identificarea a doi bărbaţi, cu vârste de 19, respectiv 40 de ani, ambii din comuna Puieşti, bănuiţi de trei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

Din cercetări a reieşit că în octombrie un bărbat în vârstă de 40 de ani ar fi determinat un tânăr de 19 ani să incendieze trei anexe de pe raza localităţii Nicoleşti, folosite pentru depozitarea de produse agricole.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi se aflau într-o relaţie, iar tânărul dădea foc anexelor ca să-i facă pe plac bărbatului pe care-l iubea.

Înainte de comiterea faptelor, cei doi se îmbătau, iar incendierea avea loc după ora 23, la anexe care se aflau departe de case. Apoi, cei doi mergeau la locul incendiului şi priveau.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici