Tânăr dispărut în Dunăre după ce a căzut dintr-o barcă, găsit mort după aproape o zi de căutări

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, dat dispărut în Dunăre după ce a căzut dintr-o barcă, a fost găsit după aproape o zi de căutări de pompierii tulceni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

851 afișări
Imaginea articolului Tânăr dispărut în Dunăre după ce a căzut dintr-o barcă, găsit mort după aproape o zi de căutări

Tânăr dispărut în Dunăre după ce a căzut dintr-o barcă, găsit după aproape o zi de căutări de pompierii din Tulcea (Imagine: Adi Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta” al judeţului Tulcea, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona localităţii Mila 23, pentru căutarea unui tânăr de 25 de ani, dat dispărut după ce a căzut dintr-o barcă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea. Ajunsă la locul incidentului, echipa de intervenţie a început căutarea pe apă a tânărului, însă acesta nu a fost găsit.

Misiunea de căutare a fost reluată sâmbătă de către echipajele de intervenţie ale ISU Tulcea, iar după mai multe ore de căutări bărbatul dispărut a fost găsit de pompierii tulceni, în apele Dunării, mort.

Cazul este cercetat de poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici