Tânăr găsit în stare critică într-o pădure, cu o creangă groasă de copac căzută peste el

Un tânăr de 35 de ani, din localitatea vasluiană Verdeş, a fost găsit, luni seară, în stare critică, într-o pădure, cu o creangă groasă de copac căzută peste el, bărbatul fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

237 afișări
Imaginea articolului Tânăr găsit în stare critică într-o pădure, cu o creangă groasă de copac căzută peste el

Un tânăr este în stare critică după ce o creangă groasă de copac a căzut peste el (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, tânărul a plecat singur de acasă, în cursul zilei de luni, cu intenţia de a tăia nişte arbori din pădurea particulară deţinută de o bunică de-a sa, la marginea localităţii Verdeş şi în apropiere de locuinţă.

La un moment dat, soţia bărbatului nu a mai auzit motoferestrăul cu care acesta plecase să taie arbori, astfel încât a rugat o rudă să se ducă până în pădure să vadă ce s-a întâmplat.

"În momentul în care persoana respectivă a ajuns în pădure, l-a găsit pe bărbatul de 35 de ani în stare de inconştienţă şi cu o creangă groasă de copac peste el. Deocamdată, nu se ştie dacă tânărul a şi căzut din arborele respectiv sau doar a fost lovit de acea creangă", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Diagnosticat de către echipajul medical al ambulanţei deplasată la intervenţie cu "politraumatism prin strivire", tânărul a fost preluat de un elicopter SMURD de pe un teren viran din apropierea pădurii unde a avut loc incidentul şi apoi transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici