Tânără căutată după ce şi-a lăsat bebeluşul la părinţi şi a dispărut de pe stradă de 4 zile

O tânără în vârstă de 22 de ani din Alba este căutată de poliţişti după ce, sâmbătă, şi-a lăsat bebeluşul de 8 luni la locuinţa părinţilor ei, în judeţul Hunedoara, unde şi-a petrecut sărbătorile, şi a plecat să îşi cumpere ţigări, dar nu a mai revenit.

1032 afișări
Imaginea articolului Tânără căutată după ce şi-a lăsat bebeluşul la părinţi şi a dispărut de pe stradă de 4 zile

Tânără căutată după ce şi-a lăsat bebeluşul la părinţi şi a dispărut de pe stradă de 4 zile

Poliţiştii din Baru, judeţul Hunedoara, au fost sesizaţi, marţi, de către un bărbat, că fiica concubinei sale şi-a lăsat fiul de 8 luni la domiciliul său şi a plecat să îşi cumpere ţigări, însă nu s-a mai întors.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânăra în vârstă de 22 de ani a mers în judeţul Hunedoara, alături de fiul ei, pentru a-şi petrece Paştile, iar sâmbătă seara a plecat către magazinul sătesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-şi cumpăra ţigări. De atunci, tânăra nu s-a mai întors la domiciliul mamei sale, pentru a-şi îngriji copilul.

Tânăra are o înălţime de 1,55 metri, greutate 50-55 kilograme, faţă ovală, păr şaten-lung, constituţie atletică, are aplicate două piercing-uri sub formă de bobiţă din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare. De asemenea, ea are pe antebraţul stâng două tatuaje cu textele „Cipriany” şi „Antonia”, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă şi o vestă din material de fâş, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

Poliţiştii o caută pe tânără şi au cerut urmărirea naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici