Tarom: Avionul românesc implicat în incidentul din Israel nu aparţine companiei

Avionul românesc care a fost pe punctul de a intra în coliziune cu o aeronavă turcească miercuri seara, pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, nu aparţine Tarom, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanta companiei, Ioana Boca.

81 afișări
Imaginea articolului Tarom: Avionul românesc implicat în incidentul din Israel nu aparţine companiei

Tarom: Avionul românesc implicat în incidentul din Israel nu aparţine companiei (Imagine: Petrică Tănase/Mediafax Foto)

Ea a arătat că nu ştie cărei companii aeriene îi aparţine avionul respectiv.

Un avion românesc a fost pe punctul de a intra în coliziune cu o aeronavă turcească, miercuri seara, pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, relatează site-ul ynetnews.com.

Sursa citată arăta că avionul românesc ar aparţine companiei Tarom, iar aeronava turcească ar aparţine companiei Corendon Airlines.

Incidentul a avut loc în timp ce avionul turcesc încerca să decoleze, iar cel românesc se pregătea să aterizeze pe aceeaşi pistă.

Conform unor informaţii citate de site, avionul turcesc ar fi staţionat în zona de decolare, contrar instrucţiunilor primite de la controlorii de trafic aerian, perturbând astfel aterizarea avionului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici