Teo Trandafir ar putea fi externată din Clinica AKH din Viena în şapte-zece zile

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit, funcţiile vitale au fost stabilizate, a început să se hrănească normal şi merge fără ajutor, iar dacă răspunde în continuare la tratament ar putea fi externată din Clinica AKH din Viena în şapte-zece zile.

100 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir ar putea fi externată din Clinica AKH din Viena în şapte-zece zile

Teo Trandafir ar putea fi externată din Clinica AKH din Viena în şapte-zece zile (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de AKH Viena, Spitalul Universitar din capitala Austriei, Teo Trandafir a avut o recuperare spectaculoasă de la transferul ei de la Terapie Internsivă la salon.

"Suntem foarte mulţumiţi de progresul recuperării sale, iar pericolul imediat pentru viaţa ei a fost îndepărtat cu succes", a spus profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat în comunicat.

Teo Trandafir a început să se hrănească normal, iar medicaţia intravenoasă a fost redusă treptat.

"Trebuie să fim atenţi în continuare şi încă tratăm ce a rămas din inflamaţie", afirmă profesorul Christian Spiss, anestezist şef la secţia de terapie intensivă din unitatea medicală vieneză.

Directorul medical al Clinicii AKH, profesorul Reinhard Krepler, s-a declarat optimist în ce priveşte evoluţia stării de sănătate a lui Teo Trandafir şi a spus că, dacă organismul acesteia răspunde în continuare la tratament, ar putea fi externată în şapte-zece zile.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Ea a fost internată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală a optat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici