Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir se îmbunătăţeşte, după ce s-a luptat cu o pancreatită acută gravă şi recurentă, au anunţat, marţi, medicii de la Clinica AKH din Viena, care se declară optimişti, dar precauţi că va putea fi transferată la sfârşitul săptămânii de la ATI într-un salon.

102 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informare publicată marţi, că starea de sănătate a Teodorei Trandafir se îmbunătăţeşte, iar aceasta reface la secţia de Terapie Intensivă.

"Suntem optimişti, dar precauţi că o vom putea transfera într-un salon standard la sfârşitul acestei săptămâni", a declarat profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie.

"Simptomele de infecţie se reduc în prezent şi sperăm din nou că de data aceasta am reuşit în sfârşit să obţinem ceea ce iniţial era improbabil, şi anume recuperarea pacientei noastre", a adăugat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupă de Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, au anunţat săptămâna trecută medicii Clinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a acesteia.

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, a mulţumit, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna" şi recomandă ca orice alte informaţii în afara celor oferite de clinica AKH să fie tratate cu rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici