Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune - Mediafax

Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune

Teo Trandafir mulţumeşte, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna" şi recomandă ca orice alte informaţii în afara celor oferite de clinica AKH să fie tratate cu rezervă.

400 afişări
Imaginea articolului Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune

Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, cere scuze că starea desănătate nu i-a permis să răspundă cu aceeaşi căldură acelora carei-au adresat mesaje sau care au încercat să o contacteze.

Ea remarcă faptul că mulţi jurnalişti au înţeles să nu facă dinsituaţia sa o informaţie de cancan, privându-se astfel pe ei înşişide o audienţă obţinută uşor şi precizează că şi-ar dori ca fiica saMaia să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţiidespre ea. Teo Trandafir se declară mâhnită de unele informaţii"bombastice" despre starea sa de sănătate, venite de la rude sau"cunoştinţe" din ţară.

Teo Trandafir spune că îi este dor să revină în ţară, îi estedor de România ei şi dă asigurări că se află pe mâini bune.

Prezentăm integraltextul scrisorii deschise transmisă, vineri, agenţiei MEDIAFAX, decătre Teo Trandafir:

"Dragii mei,

După două luni de tratament medical şi două operaţii, încercsă-mi adun puterile, să pot scrie câteva rânduri, pentru că mi-etare tare dor de prietenii mei. Mi-e dor de casă, de studenţii mei,de oamenii care zilnic îmi trimit scrisori sau postează pe adresamea de facebook, iar eu încă nu mă simt în putere să le răspundtuturor.

Aş vrea să pot să-i văd pe toţi, să-i strâng în braţe şisă le mulţumesc că mă susţin. Vreau ca fiecare dintreaceşti oameni la care mă gândesc acum, prieteni care de-a lungulanilor mi-au fost aproape sau oameni care pur şi simplu mi-auapreciat munca, să ştie că mă gândesc cu drag la ei. Vreau să ştiecă, indiferent de faptul că nu-i pot primi aici, în rezerva de laViena, nu înseamnă nici că sunt prizoniera medicilor, nici că nudoresc să văd pe nimeni. Pur şi simplu evoluţia imprevizibilă abolii nu mi-a permis să fac asta.

Sunt un om luptător şi fiecare încurajare a lor îmi dă forţă, măumple de energie. Recunosc că mă amărăşte faptul că încă nu amputerea să răspund fiecărui om care mi-a trimis o vorbă bună.Pentru asta vreau să-mi cer scuze tuturor celor care au încercat săia legătura cu mine, celor care au vrut să mă ajute în orice fel,pentru că nu am avut încă energia să le răspund cu aceeaşicăldură.

Aş vrea să le mulţumesc tare mult şi tuturor ziariştilor, uniifoşti colegi şi prieteni, care au înţeles să nu facă din una dintrecele mai dificile perioade ale vieţii mele un subiect de cancan, omarfă bună de vândut bine pe piaţă. Sunt mulţi jurnalişti care auînteles că, în acest caz, sărăcia informaţiilor picante şi lipsaspeculaţiilor nefondate ajută un om să treacă peste un momentgreu.

Aici în Spital n-am fost în dispoziţia de a urmări presaconstant, însă îmi doresc tare mult ca Maia, fiica mea, sănu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despremine.

Sunt un om care cunoaşte bine mass-media. Ştiu cât de greu e săalegi între a forţa o ştire suculentă şi a publica informaţia seacăprimită de pe un comunicat de presă.

Celor care s-au privat pe ei inşişi, fie de audienţa obţinutăuşor, fie de o creştere de tiraj sau de accesări mai multe pe net,le rămân prietenă pentru totdeauna. Îi rog în continuare săutilizeze ca singură sursă de informaţie credibilă spitalul dinViena, respectiv medicii care se ocupă de sănătatea mea.Orice alte declaraţii bombastice venite din partea unor rude sau"cunoştinţe" din ţară cred că ar trebui tratate rezervat pentru căam apucat să văd câteva care recunosc că m-au mâhnit.

Şi totuşi sper să vin în ţară cât mai repede. Oricât ar suna depatetic pentru unii, după două luni de stat aici mi s-afacut un dor de România mea de nu vă pot spune.

Vă sărut şi nu fiţi îngrjioraţi, sunt pe mâini bune".

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avionprivat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare laSpitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitatemedie. Diagnosticul medicilor de la AKH a fost acela de pancreatităseveră. Teo Trandafir a suferit două intervenţii chirurgicale, în24 februarie, respectiv în 25 martie, pentru înlăturarea unor noiurme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, medicii precizândmarţi că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale desănătate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici