Teo Trandafir a fost operată din nou. Se află internată la terapie intensivă

Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, iar în prezent este în stare stabilă, la Terapie Intensivă, au anunţat marţi medicii Clinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a acesteia.

139 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir a fost operată din nou. Se află internată la terapie intensivă

Teo Trandafir a fost operată din nou. Se află internată la terapie intensivă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informare, publicată marţi, că Teo Trandafir încă se luptă cu infecţia provocată de pancreatita severă de care suferă.

"A trebuit să facem o nouă intervenţie chirurgicală, vinerea trecută, pentru a putea înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomenul pacientei", a declarat marţi dimineaţă profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupă de Teo Trandafir, citat în comunicatul Clinicii AKH.

Potrivit reprezentanţilor clinicii vieneze, Teo Trandafir este în prezent în stare stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă. Aceştia precizează că echipa de fizicieni care se ocupă de Teo Trandafir se confruntă în continuare cu "provocări".

"Este în natura acestei boli ca recuperarea să fie marcată şi urmată de tentative de revenire a bolii", a mai arătat profesorul Gnant.

"Infecţiile sunt tratate în mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nicio predicţie clară pentru zilele următoare", a precizat profesorul Spiss, specialist anestezist.

Pe 22 martie mediciii de la clinica AKH din Viena precizau că starea de sănătate este din ce în ce mai bună, ea fiind mutată într-un salon standard al secţiei de chirurgie, iar medicii o pregătesc pentru întoarcerea în ţară.

În 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale, anunţa atunci Clinica AKH.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici