Termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie

Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a decis, joi, că termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie, respingând cererea de preschimbare a datei stabilite iniţial pentru judecarea acestei cauze.

232 afișări
Imaginea articolului Termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie

Termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Instanţa a judecat, miercuri, cererea lui Ionuţ Pascu (Pepe) de preschimbare a termenului de judecată a procesului de divorţ de soţia sa, Oana Zăvoranu.

Joi, instanţa Judecătoriei Sectorului 3 a respins această cerere, astfel că primul termen în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie.

În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.

Referitor la divorţ, ea spunea atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", declara Oana Zăvoranu.

"Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", mai spunea atunci Oana Zăvoranu.

În ziua în care Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ, Pepe declara, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas în ceea ce priveşte divorţul.

"Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergem împreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales să meargă la judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-o pe ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de la început am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisem să avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public", a spus atunci Pepe.

Pepe era supărat că termenul pentru divorţ este tocmai pe 5 octombrie şi că nu au mers împreună să divorţeze, ca să se termine totul între ei în aceeaşi zi.

"Am impresia că ea vrea să rămână cât mai mult timp legată de mine", spunea Pepe. "Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber", adăuga el.

Pe de altă parte, Pepe Pepe a depus, în 28 martie, o plângere la Secţia 10 Poliţie, pentru distrugere, reclamaţie făcută după ce Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.

Pepe a fost audiat, în 29 martie, de ofiţerii Secţiei 10 Poliţie din Capitală, în urma plângerii pe care a depus-o împotriva soţiei sale. De asemenea, el a fost amprentat pentru excludere din cercul suspecţilor, după ce a susţinut că Oana Zăvoranu şi "alte persoane necunoscute" au intrat în locuinţa lui şi au luat mai multe obiecte de mobilier.

Poliţiştii vor diferenţia, astfel, amprentele lui Pepe din locuinţa în care se fac cercetări, declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Pepe declara, după audierea sa, că a depus noi probe în dosarul în care a acuzat-o pe Zăvoranu de furt şi distrugere, după ce aceasta a părăsit locuinţa conjungală cu toate bunurile care se găseau în ea.

Întrebat cum comentează faptul că Oana Zăvoranu a recunoscut relaţia extraconjugală cu politicianul Tudor Ionescu (Tudy) şi a afirmat că este însarcinată, Pepe a răspuns că totul este o strategie şi că dacă este aşa, atunci îi năşeşte copilul.

"La Oana, o minune ţine trei zile, după care va spune că nu este gravidă. A făcut toate astea ca să distragă atenţia de la plângerile pe care le-am depus împotriva ei. Însă, daca este însarcinată, îi năşesc copilul", a spus Pepe.

Poliţiştii au mers, în 28 martie, la locuinţa din strada Călăraşi, din sectorul 3 Bucureşti, pentru a face constatarea la faţa locului şi a ridica probe, urmând a fi audiaţi martori, Oana Zăvoranu şi alte persoane.

Printre cei care vor fi citaţi pentru a fi audiaţi în acest caz este şi Ana Maria Prodan, care a fost cu Oana Zăvoranu când aceasta a luat bunurile din locuinţă, au declarat surse judiciare.

În plus, Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie. Pepe consideră că afirmaţiile soţiei sale i-au lezat imaginea.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici