Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe), joi, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.

221 afișări
Imaginea articolului Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare (Imagine: Dragos Cristescu/Publimedia)

"Viaţa merge înainte", a spus Oana Zăvoranu, după depunerea cererii de divorţ.

Referitor la divorţ, ea a spus că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult".

"Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu.

Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ este "o lovitură de teatru" la care soţul său nu se aştepta şi că iniţiativa demersului este "satisfacţia sa".

"Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a spus Oana Zăvoranu.

Aceasta a precizat că în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şi că a existat încredere.

De altfel, ea a spus că Pepe este bărbatul vieţii sale, dar că "amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică".

Oana Zăvoranu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că decizia de separare a fost luată de comun acord.

"O să facem acest lucru la modul civilizat, pentru că a fost o relaţie sinceră, plină de pasiune şi dragoste", a declarat pentru MEDIAFAX Oana Zăvoranu.

Ea a precizat că sunt mai multe aspecte care în timp au dus la deteriorarea relaţiei lor. "Sunt mai multe aspecte care ţin de noi ca persoane, de viaţa în cuplu. Au apărut diverse probleme care au dus la asta", a spus Oana Zăvoranu.

Întrebată dacă există şanse să se împace cu soţul ei, Oana Zăvoranu a spus: "Nu aş putea să fac pronosticuri dacă o să ne împăcăm. Nesperat de mulţi oameni îşi doresc ca noi să ne împăcăm (...) Asta înseamnă că am fost un etalon (ca relaţie, n.r.)".

Şi Ionuţ Pascu (Pepe) a confirmat decizia de divorţ. "Este adevărat că divorţăm. Nu există şanse să ne împăcăm, sunt problemele noastre", a declarat pentru MEDIAFAX Pepe. El a refuzat să facă alte comentarii.

Oana Zăvoranu şi Pepe sunt împreună de opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici