Timiş: 18 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie şi a înjunghiat alte trei pe stradă

Tribunalul Timiş l-a condamnat, miercuri, la 18 ani de închisoare pe Aurel Mândrilă, bărbatul care, în vara anului trecut, a ucis o femeie şi a înjunghiat pe stradă alte trei, la Timişoara, decizia putând fi atacată cu apel.

152 afișări
Imaginea articolului Timiş: 18 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie şi a înjunghiat alte trei pe stradă

Aurel Mândrilă (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Lavinia Biniş, a declarat că Aurel Mândrilă a fost condamnat la 18 ani de închisoare, hotărârea de miercuri a instanţei nefiind însă definitivă.

"Hotărârea nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în zece zile, la Curtea de Apel", a spus Lavinia Biniş.

Aurel Mândrilă a fost arestat în august 2011, fiind acuzat că a înjunghiat pe stradă trei femei, iar înainte cu o zi a ucis o prostituată.

Cele trei femei au fost înjunghiate, în vara anului trecut, la Timişoara.

Prima, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen, în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Ulterior, o altă femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

O a treia femeie, de 23 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, în aceeaşi zi, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată tot la Spitalul Municipal.

Aurel Mândrilă, din Mehedinţi, a fost reţinut imediat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, el recunoscând că le-a atacat pe femei.

În cadrul audierii, bărbatul a fost întrebat şi despre o prostituată de 42 de ani - găsită moartă în aproprierea unei benzinării la ieşire din Timişoara. Iniţial, Mândrilă a negat că ar fi avut vreo legătură cu decesul acesteia, pentru ca mai tîrziu să recunoască fapta.

Mobilul faptelor l-ar fi constituit gelozia determinată de faptul că Mândrilă ar fi fost părăsit de prietenă, iar agresarea persoanelor de sex feminin ar fi reprezentat "răzbunarea sa".

Mândrilă este recidivist, a fost condamnat la zece ani şi şase luni de închisoare după ce a omorât cu un topor un bărbat în Suceava. El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în 28 decembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici