Timiş: Fetiţă de doi ani, la spital după ce a fost muşcată de doi câini Rottweiler, pe stradă

O fetiţă în vârstă de doi ani din comuna Pădureni, judeţul Timiş, a ajuns la spital după ce a fost muşcată, pe stradă, de doi câini din rasa Rottweiler, ea suferind răni la un picior, iar Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

244 afișări
Imaginea articolului Timiş: Fetiţă de doi ani, la spital după ce a fost muşcată de doi câini Rottweiler, pe stradă

Timiş: Fetiţă de doi ani, la spital după ce a fost muşcată de doi câini Rottweiler, pe stradă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că o fetiţă de doi ani din comuna Pădureni a fost muşcată, marţi seară, la un picior, de doi câini din rasa Rottweiler, în timp ce se plimba pe stradă cu părinţii ei.

"Câinii nu au ieşit pe poartă, ci au ros o parte din gard, pe unde au reuşit să iasă afară. Noi am fost sesizaţi verbal de mătuşa fetiţei, însă este nevoie şi de plângere prealabilă de la tutorele fetiţei care este bunica, pentru dosarul penal. Noi ne-am sesizat din oficiu, am deschis dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui asupra unei persoane, faptă ce se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani", a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, părinţii fetiţei au grad de handicap, iar drepturile legale asupra acesteia le are bunica.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, pentru rănile provocate la picior copilul având nevoie de şase copci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici