Timiş: Opt cetăţeni sirieni, depistaţi în timp ce încercau să intre fraudulos în ţară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta au prins, în noaptea de duminică spre luni, opt cetăţeni sirieni care încercau să intre ilegal din Serbia în România, pe jos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

118 afișări
Imaginea articolului Timiş: Opt cetăţeni sirieni, depistaţi în timp ce încercau să intre fraudulos în ţară

Timiş: Opt cetăţeni sirieni, depistaţi în timp ce încercau să intre fraudulos în ţară (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia de Frontieră, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, judeţul Timiş, în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Deta, a observat, în noaptea de duminică spre luni, pe direcţia localităţii de frontieră Denta, mai multe persoane care mergeau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România.

Poliţiştii de frontieră au preluat cei opt bărbaţi, stabilind că sunt cetăţeni sirieni cu vârste cuprinse între 18 şi 24 ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor.

Bărbaţii au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei opt sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Citeşte şi: MEDIAFAX HEADLINES

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici