Trei oameni au fost înjunghiaţi pe stradă în Sibiu. UPDATE: Agresorul, care era un om al străzii, a fost internat la Psihiatrie

Trei oameni au fost înjunghiaţi pe stradă, duminică, în Sibiu, agresorul fiind un om al străzii care a acţionat fără a avea, aparent, vreun motiv anume, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2849 afișări
Imaginea articolului Trei oameni au fost înjunghiaţi pe stradă în Sibiu. UPDATE: Agresorul, care era un om al străzii, a fost internat la Psihiatrie

Trei oameni au fost înjunghiaţi pe stradă în Sibiu. UPDATE: Agresorul, care era un om al străzii, a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul de 47 de ani, care a înjunghiat trei persoane pe o stradă intens circulată din Sibiu a fost internat, duminică noaptea, la Spitalul de Psihiatrie din oraş, poliţiştii făcând în continuare cercetări în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cele două femei au 20, respectiv 28 de ani, iar bărbatul agresat are 44 de ani. Niciunul nu a avut nevoie de internare. Agresorul, însă, bărbatul de 47 de ani, din Vâlcea, a fost internat la Psihiatrie. Se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat duminică seara, corespondentului MEDIAFAX că două femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi de un om al stăzii pe un bulevard intens circulat.

"Agresorul a fost prins la scurt timp după producerea faptei pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu. Este vorba de un om al străzii, în vârstă de 47 de ani, din judeţul Vâlcea. Acesta a înjunghiat o femeie care se afla în staţia de autobuz, apoi s-a urcat într-un taxi în spatele şoferului, înjunghiindu-l, apoi a coborât şi în fugă a înjunghiat o altă femeie", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Welter a precizat că toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în stare stabilă, toate având răni în partea dorsală.

Agresorul a fost reţinut şi urmează să i se facă o expertiză psihiatrică pentru a se determina dacă a acţionat conştient.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici