Timiş: Trei bărbaţi, la spital în urma unui scandal izbucnit în Deta de la vânzarea unui telefon

Trei bărbaţi au ajuns la spital, luni seară, în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane, în oraşul Deta, din judeţul Timiş, după ce cetăţeni de etnie romă au încercat să îi vândă un telefon mobil fiului unui fost poliţist, oamenii legii intervenind pentru aplanarea conflictului.

541 afișări
Imaginea articolului Timiş: Trei bărbaţi, la spital în urma unui scandal izbucnit în Deta de la vânzarea unui telefon

Timiş: Trei bărbaţi, la spital în urma unui scandal izbucnit în Deta de la vânzarea unui telefon

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un scandal a izbucnit, luni seară, în oraşul Deta, trei persoane fiind transportate la spital şi alte câteva la sediul Poliţiei, pentru a fi audiate.

”A avut loc un conflict în oraşul Deta, în urma căruia mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Deta. Trei oameni au fost transportaţi la spitalul din localitate, în urma scandalului. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cel mai probabil va fi întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe”, a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, mai mulţi cetăţeni de etnie romă, care s-au întors recent în ţară din străinătate, au încercat să îi vândă un telefon mobil fiului unui fost poliţist, pe stradă. Tânărul le-ar fi spus vânzătorilor că se simte înşelat, iar aceştia au ripostat. Astfel, între romi şi tânăr a izbucnit o bătaie, fiecare tabără chemând ajutoare.

Câţiva trecători au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici