Video Tractorist luat de inundaţii în Botoşani, după o viitură pe râul Miletin | VIDEO

Un tractorist a fost luat de viitură în Botoşani, joi seara, după creşterea nivelului apei pe râul Miletin. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost salvat de pompieri şi predat unei ambulanţe.

1409 afișări

În judeţul Botoşani, localitatea Prăjeni, un tractor împreună cu şoferul acestuia a fost luat de viitură, urmare a creşterii rapide a nivelului apei pe râul Miletin.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a rămas izolat pe tractorul răsturnat, iar pentru salvarea acestuia au intervenit pompierii.

Bărbatul a fost recuperat şi predat unei ambulanţe din cadrul serviciului judeţean de ambulanţă pentru evaluarea stării medicale.

Mai multe localităţi din judeţul Botoşani au fost, joi seara, sub avertizări cod portocaliu de ploi puternice.

Taguri:
tractorist,
viitură,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici