Traficul pe DN 7, blocat după ce un TIR încărcat cu geamuri a derapat, reluat după trei ore

Traficul pe Drumul Naţional 7, blocat, vineri dimineaţă, în localitatea Brezoi din judeţul Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu geamuri a intrat în parapetul de pe marginea drumului, a fost reluat după aproximativ trei ore.

154 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 7, blocat după ce un TIR încărcat cu geamuri a derapat, reluat după trei ore

Trafic blocat pe DN 7 după ce un TIR încărcat cu geamuri a derapat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul pe DN 7 a fost redeschis în jurul orei 11.45.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, în cele peste trei ore în care drumul a fost blocat poliţiştii le-au permis şoferilor să treacă în anumite intervale, alternativ, pe o bandă de mers, pentru a evita formarea de coloane de maşini pe distanţe mari.

În această perioadă a fost tractată încărcătura şi a fost degajat carosabilul, în condiţiile în care o parte din încărcătură a căzut pe şosea.

Poliţia Vâlcea anunţă că în jurul orei 13.45 traficul rutier pe DN 7 va fi din nou blocat, pentru a permite utilajelor să intervină pentru repunerea pe carosabil a capului tractor.

Traficul pe DN 7 a fost blocat, vineri dimineaţă, în oraşul Brezoi din judeţul Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu geamuri a derapat şi a intrat în parapetul de pe marginea drumului, în urma incidentului nefiind victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici