Trafic în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară. Poliţiştii rutieri recomandă atenţie

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri din judeţe precum Bacău, Botoşani, Buzău, Brăila, Iaşi, Ialomiţa, Iaşi şi Vrancea. Poliţiştii rutieri recomandă atenţie, folosirea luminilor de ceaţă şi deplasarea cu viteze reduse, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

58 afișări
Imaginea articolului Trafic în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară. Poliţiştii rutieri recomandă atenţie

Trafic în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară. Poliţiştii rutieri recomandă atenţie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că la această oră se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţe precum Bacău, Botoşani, Buzău, Brăila, Iaşi, Ialomiţa, Iaşi şi Vrancea.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să folosească luminile de ceaţă, sistemele de iluminare-semnalizare, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol, să evite depăşirile, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule şi să manifeste o conduită preventivă la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici