Trafic oprit pe DN 2H din Suceava din cauza fisurilor apărute în podul din Milişăuţi / Situaţia drumurilor / Circulaţia feroviară, întreruptă pe trei secţii. FOTO

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 2H, în localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava, pe podul de pe râul Suceava, din cauza fisurilor apărute pe pod ca urmare a ploilor abundente, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2784 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe DN 2H din Suceava din cauza fisurilor apărute în podul din Milişăuţi / Situaţia drumurilor / Circulaţia feroviară, întreruptă pe trei secţii. FOTO

Trafic oprit pe DN 2H din Suceava din cauza fisurilor apărute în podul din Milişăuţi / Situaţia drumurilor / Circulaţia feroviară, întreruptă pe trei secţii

"Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 2H, în localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava, pe podul de pe râul Suceava, din cauza fisurilor apărute pe acesta ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultima perioadă", se arată într-un comunicat de presă al Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
UPDATE 7.37 Traficul rutier, oprit pe patru drumuri naţionale şi îngreunat pe alte două, în urma inundaţiilor / Circulaţia feroviară, întreruptă pe trei secţii

Traficul rutier mai este oprit duminică dimineaţă pe patru drumuri naţionale din judeţele Neamţ, Harghita, Covasna şi Vâlcea şi îngreunat pe două tronsoane de drum naţional din Bacău , în urma inundaţiilor. Totodată, circulaţia feroviară este oprită pe trei secţii.

Centrul Infotrafic informează că în urma ploilor puternice din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, traficul rutier este întreupt pe următoarele tronsoane de drum naţional: Judeţul Neamţ: DN15 Borsec - Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului, judeţul Harghita: DN11B Cozmeni - Târgu Secuiesc, în zona localităţii Casinu Nou, judeţul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă şi judeţul Vâlcea: DN7D Câineni - Perişani.

De asemenea, sunt două tonsoane de drum naţional cu circulaţia îngreunată: judeţul Bacău - DN11, pe tronsoanele Bacău - Oneşti (în zona localităţii Sănduleni) şi Oneşti - Târgu Secuiesc (în zona localităţii Poiana Sărată).

Pe şapte drumuri judeţene circulaţia este întreruptă: judeţul Bacău: DJ 116 Pângăreşti - Oituz, pe raza localităţii Bahna, DJ 252B Răcătău de Jos - Pînceşti, DJ 117 Poduri - Berzunţi şi DJ 112A Târgu Trotuş - Tuta; judeţul Covasna: DJ 121 Târgu Secuiesc - Covasna, între localităţile Catalina şi Imeni, judeţul Suceava: DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni şi DJ 177A, în zona localităţii Doroteia.

Totodată, se circulă îngreunat în judeţul Prahova, pe DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina şi DJ 101S Valea Doftanei - Secăria.

În judeţul Vrancea, circulaţia rutieră s-a reluat pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pe DN2 (E85) Adjud - Focşani. Traficul fusese întrerupt total la ieşirea din Adjud către Tiţiţa, iar în continuare rămâne restricţia pentru tonajul greu, respectiv al autoturismelor mai mari de 7,5 tone.

În ceea ce priveşte circulaţia feroviară, aceasta este întreruptă pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila (judeţul Braşov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, patru vagoane ale unui marfar care transporta deşeuri metalice au deraiat. Circulaţia trenurilor pe această magistrală s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza accidentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) - Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici