Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe autostrada Bucureşti – Piteşti

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, duminică dimineaţă, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, din cauza ceţii. Vizibilitatea este de sub 100 de metri.

624 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe autostrada Bucureşti – Piteşti

Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe autostrada Bucureşti – Piteşti

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, duminică dimineaţă traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe autostrada Bucureşti – Piteşti, din cauza ceţii, între kilometrii 11 şi 45.

Aici, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

De asemenea, poliţiştii estimează că duminică traficul va fi îngreunat pe principalele drumuri naţionale, în primul rând pe DN1 Bucureşti – Braşov. În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, şoferii sunt sfătuiţi să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici