Traficul fluvial a fost închis pe Dunăre din cauza vântului puternic, în apropiere de Moldova Nouă

Traficul fluvial pentru toate categoriile de ambarcaţiuni a fost închis, miercuri, pe Dunăre, în dreptul localităţii Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin, din cauza vântului puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

59 afișări
Imaginea articolului Traficul fluvial a fost închis pe Dunăre din cauza vântului puternic, în apropiere de Moldova Nouă

Traficul fluvial a fost închis pe Dunăre din cauza vântului puternic, în apropiere de Moldova Nouă

Potrivit reprezentanţilor Oficiului de Căpitănie Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin, traficul fluvial pe Dunăre a fost închis, miercuri, începând cu ora 9.00, pentru toate categoriile de ambarcaţiuni, din cauza vântului puternic.

“A fost închis traficul pe Dunăre între kilometrii 1040 şi 1096, în apropiere de Moldova Nouă, din cauza vântului puternic. A fost întocmit un aviz către navigatori, care trebuie respectat”, arată Oficiul de Căpitănie Moldova Nouă.

Traficul fluvial pe Dunăre va fi reluat atunci când condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.

Judeţul Caraş-Severin se află miercuri, până la ora 14.00, sub cod galben de vânt puternic. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de peste 60-85 km/h. La munte, la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi rafale de 90-100 km/h.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici