Traficul rutier este oprit pe autostrada A2, o maşină a luat foc/ Traficul rutier a fost reluat după circa 20 de minute

Traficul rutier este oprit, marţi dimineaţa, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, între Drajna şi Feteşti, din cauza unui autoturism care a luat foc. Update: Traficul a fost reluat după circa 20 de minute.

831 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier este oprit pe autostrada A2, o maşină a luat foc/ Traficul rutier a fost reluat după circa 20 de minute

Traficul rutier este oprit pe autostrada A2, o maşină a luat foc

Update Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2 începând cu ora 8.50.

Circulaţia fusese oprită de la ora 8.30 pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, între Drajna şi Feteşti, din cauza unui autoturism care a luat foc, cel mai probabil din cauze tehnice.

Ştire iniţială Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier este oprit între Drajna şi Feteşti din cauza unei maşini care a luat foc, cel mai probabil din cauze tehnice.

Poliţiştii recomandă şoferilor să reducă din timp viteza, iar celor care încheie coloanele de maşini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici